Nieuws


Oud-Turnhout, 4 november 2017

Aan al onze trouwe gasten,

Wij hebben nieuws. Groot nieuws voor sommigen, wat kleiner voor anderen. Na elf jaar hebben wij besloten om er mee te stoppen. Veel vaste gasten zullen het vast niet hebben zien aankomen maar wij kiezen er voor om op ons hoogtepunt te stoppen. Waarom? Omdat het tijd is om een nieuwe weg in te slaan. Onze kinderen worden groter en verdienen meer aandacht tijdens hun studie. Ook slaan wij op professioneel gebied zelf een andere weg in. 

 

Het Herenhuis heeft een lange weg afgelegd in pieken en dalen, en soms zijn er ook momenten geweest waarop we dachten: waar zijn we aan begonnen? Maar dankzij jullie die ons steun, lof en complimenten gaven werd het uiteindelijk toch een succes. 

We willen jullie bedanken één voor één om, hoe lang het ook is geweest, deel uit te maken van ons verhaal. Zonder jullie was Het Herenhuis nooit het succes geworden waar we nu mee kunnen afsluiten. Elke gast heeft zijn steentje bijgedragen.

 

Voor ons, en ook voor jullie dus breken de laatste 2 maanden aan want per 27 december stopt Het Herenhuis er definitief mee. Uiteraard hopen we jullie in die twee maanden nog eens extra in de watten te kunnen leggen met veel liefde en plezier. Een warme bedankt en hopelijk tot snel!

 

Namens het hele team van Het Herenhuis,


Cristel en Marcel Stolp
Het Herenhuis, 014-651265

PS. U ontvangt binnenkort ook de mailing over ons kerstmenu. U kunt nu al op onze site kijken voor meer informatie hierover.

PS. We weten dat er nog kadobonnen van ons in omloop zijn en met de sluiting kunt u deze nog inleveren tot eind 2017. We willen u dan ook vragen om deze zo snel mogelijk te komen verzilveren tijdens een lekker etentje!