Workshops

Een origineel idee voor teambuilding, vrijgezellenavonden of gewoon een middag of avond als vrienden of familie onder elkaar??
Organiseer een kookworkshop!
Leer mooie gerechten maken met vrienden, collega’s of familie in een gezellige ambiance. En eet daarna uw zelfgemaakte heerlijkheden zelf op, aan een mooi gedekte tafel en onder het genot van een heerlijk drankje. De kookworkshop is eenmalig en kan worden georganiseerd met een deelname vanaf 8 personen. Het menu wordt samengesteld aan de hand van het seizoen.
In het gezelschap waar u de workshop mee wilt geven bereiden wij gezamenlijk een 3-gangen menu voor, dat u daarna geserveerd krijgt. Dit betekent gezellig zelf in de keuken aan de slag en het zelfgemaakte menu daarna proeven tezamen met een heerlijk glaasje wijn. Bij aanvang van de cursus wordt er onder het genot van een drankje het menu doorgesproken en u krijgt de recepturen en een schort uitgereikt. Hierna worden de taken verdeeld en begint het koken. Het bereide 3-gangen menu zal daarna in een gemoedelijke en besloten sfeer genuttigd worden in ons restaurant.
De prijs voor een workshop is € 60,00 p.p. Excl. Btw. Dit is inclusief aperitief met amuse bij binnenkomst, alle gebruikte ingrediënten, een drankje tijdens het koken, het diner met huiswijnen en water en koffie of thee na. U ontvangt ook de volledig uitgewerkte recepten.
Tips!
Het is bijvoorbeeld mogelijk alleen de mannelijke of de vrouwelijke helft van een groep te laten koken, waarna de partners later kunnen meegenieten van het gemaakt menu.
Als teambuilding, koken in teamverband in een andere omgeving en sfeer, geeft een betere verstandhouding tussen collega’s. Wat ongetwijfeld bijdraagt tot een betere werksfeer en daardoor ook tot nog betere werkprestaties.